Gastenboek

11 gedachtes over “Gastenboek

 1. Hallo,
  Ik ben op zoek naar een bed en breakfast in Zeeland. Ik wil mijn vriendin uit Amerika verrassen met een of 2 dagen naar de kust. Ik kwam jullie site tegen en ik ben vind het erg leuk er uitzien. Petra

 2. Vaak zeg ik tegen m’n dochters als we langs de boerderij komen; hier speelde ik wel eens vroeger! Mooie website en interessante geschiedenis van jullie schitterende boerderij!

  Groetjes!
   
  Cynthia Roelse-Haverkamp

 3. Beste Jolanda,
  Bedankt voor de goede zorgen. We hebben van  een heerlijke nachtrust genoten in jullie mooie boerderij. De tuin is ook heel erg mooi en de poes is lief. Wellicht tot ziens,
  Connie en Nanc:-)

 4. Beste mensen, wat een prachtige beschrijving van de boerderij. Ik was jullie buurman op Langeweg 1 van 1962 tot 1988. We werden van elkaar gescheiden door de aanleg van de A58 in ongeveer 1968. Circa 44 jaar geleden (toen was ik 6) mocht ik even bij jullie logeren omdat mijn ouders naar Friesland moesten vanwege een begrafenis. Het is lang geleden maar ik zal het nooit vergeten. Veel plezier en succes met het in stand houden van deze prachtige boerderij. Ik wens jullie alle goeds.
  Groet van Piet Maljaars, Bachlaan 23 te Goes

 5. Wat leuk deze mooie site van deze schitterende boerderij !
  Voor een nachtje slapen op deze mooie plek voor liefhebbers van het buitenleven en een prachtige tuin kan ik iedereen de B&B aanraden. Gastvrouw Jolanda ontvangt je met een warm welkom !:-)

 6. Dank je wel voor de geweldige en rustige slaapkamer, die rust kwam goed van pas na `t fietsen, ook `t ontbijt was heerlijk.
  Wij zijn j.l. maandag weer thuis gekomen, in Reusel n.br.
  Als iemand een slaapplek zoekt in Zeeland, zullen we zeker aan Hof Nieuwlandsrust denken.
  Nogmaals bedankt voor de goede zorgen en wie weet tot ziens.
  Groetjes Jos en Nelly.   geslapen van 29/30juni 

 7. Fraaie boerderij met groen erf vol indrukwekkende bomen, een leuke poes, paarden, eenden, ganzen en een prachtige tuin. Hij ligt al generaties lang aan een dijkje tussen Arnemuiden en Nieuw- en Sint Joosland. Dichtbij Middelburg. In de oorlog vielen de bommen verderop. In ?53 bleef het droog. Een unieke rustige plek. Aan die rust is geen einde gekomen door de aanleg van autowegen in de buurt. Je hoort er niets van. Jolanda, dank voor jouw goede zorgen en het lekkere ontbijt. De kamer straalt dezelfde huiselijkheid en eenvoud uit van de hele omgeving. Op een tv na (niet gemist) is alles voor handen. We hebben goed geslapen, misschien wel dankzij het feit dat we de bedden niet tegen elkaar konden schuiven ūüėČ ¬†<?xml:namespace prefix = “o” ns = “urn:schemas-microsoft-com:office:office” />

 8. Dag, zoals ik het heb meegekregen uit de verhalen zijn mijn moeder en haar tweelingzus, Neli en Lina Verlare op deze boerderij geboren. Engel Verlare , mijn opa, pachtte toen de boerderij. Hoelang hij de boerderij pachtte weet ik niet. Het moet omstreeks 1927/1928 zijn geweest dat hij eigenaar werd van een andere boerderij met de naam het Sonnehuys. Voorheen was deze boerderij van zijn schoonvader, de heer C. Rooze. Engel Verlare was getrouwd met zijn ( enige) dochter, Francina Christina Rooze. Toen heette de boerderij Hof van Nieuwland (als dit klopt).

  m.vr.gr.
  Hans Elenbaas

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *